Afspænding

Afspænding     

En afspændt krop giver velvære og ny energi til krop og sind.


Hændelser og omstændigheder, privat eller på arbejde, påvirker os ikke kun mentalt, men sætter sig også i kroppen f.eks som spændinger og overfladisk åndedræt, ofte uden at vi er bevidste om sammenhængen og om at det sker.


Spændinger nedsætter kroppens naturlige energi-flow, vi bliver trætte, uoplagte, det påvirker vores humør, vores mentale tilstand. Når kroppen bliver afspændt, vil vi derfor ikke blot opleve velvære i kroppen, men også at der er kommet ro på tankerne.


Behandlingen er samtidig en hjælp til at blive bevidst om hvordan kroppen reagerer i forskellige situationer og under forskellige belastninger, forstå kroppens signaler.


Afspænding og psykomotorik


– giver øget ro og velvære


– forebygger og afhjælper stress


– giver øget kropsbevidsthed


– lindrer/fjerner smerter i kroppen

 


 Behandling

 

Behandlingen starter med en kort indledende samtale hvor jeg spørger ind til henvendelsesårsag.


Den manuelle handlingen foregår på briks og du er iført blødt løstsiddende tøj.

Behandlingen vil altid inkludere hele kroppen, med opmærksomhed på områder med smerter/gener. De blide masserende greb og stræk, løsner op for muskulære spændinger og påvirker dit åndedræt og nervesystem så du vil opleve en tilstand af ro og velvære fysisk såvel som mentalt.


Der er mulighed for en efterfølgende snak om hvad der opstod af tanker, følelser og kropsfornemmelser under behandlingen og hvad de betyder for dig. Eller det kan være du har brug for at blive instrueret i øvelser du kan lave hjemme.

 

En behandling, som varer en time, kan variere fra gang til gang, alt efter dine behov og ønsker.Priser:

1 time: kr. 450

3 gange: kr. 1.125Ring for tidsbestilling på tel: 27634334


Du er velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål inden du bestiller tid.