Udtalelser

Mindfulness - kursus


Jeg følte mig guidet i forløbet på en tryg måde. Du skabte et trygt ”læringsrum” hvor det var muligt at give slip og tage imod det der kom. Undervejs i meditationen følte jeg mig støttet og hjulpet på vej.

For mig har det været et fantastisk forløb. Det har givet mig ro i en tid med eksaminer og skilsmisse. Kurset har hjulpet mig til at finde et anker i mit nye liv.

Louise

Studerende

 


Kurset har været virkeligt spændende og lærerigt. Det har været rart at få sat ord (ofte med billedsprog) på nogle egentligt forholdsvis simple følelser/tilgange til livet. Eksempelvis ”Tålmodighed: Mod til at tåle nuet” eller ”Det handler ikke om at stoppe bølgerne, men om at surfe på dem”.

Vi har fået nogle værktøjer til at bruge i hverdagen og det har været godt med lektier’ for, så man kan øve dem.

 

Længden har hver gang har været helt tilpas, hverken for meget eller for lidt tid. Det har været godt, at vi har haft tid til at øve de samme ting flere gang. Det har dog også været fedt at få lov til at prøve flere ting, så man har kunne vælge hvad der virker bedst.

 

Jeg er ikke sikker på om jeg gør det ’rigtigt’, men jeg føler personligt, at jeg har fået noget ud af det vi har lært. Vigtigst af alt har jeg fået nogle værktøjer jeg kan tage med videre.

Sara

Studerende


 

Afspænding:


“dine hænder er som 10 panodiler”  “min hovedpine er væk”  “jeg var træt og ked af det da jeg kom, nu er jeg glad og har det godt i kroppen”  “da jeg gik ud fra dig havde jeg ikke energi til at tænke dårlige tanker, jeg følte at det nok skulle gå alt sammen”

Udpluk af udtalelser fra voldsramte kvinder"Jeg har aldrig følt mig så afslappet, ikke engang når jeg sover"

Charlotte

Gymnasieelev